Onze

Voorstellingen

Seizoen 2022

Voorstellingen

We zijn erg trots op het programma dat we hebben kunnen samenstellen… tot binnenkort

U kan steeds terecht bij ons vanaf 1,5u voor aanvang van de voorstelling. 

Alex Agnew

31 Maart 20 u

“Comedy moet schuren. Heilige huisjes omver trappen. Ik ben een mindfucker.

Als mensen denken ‘Ja, eindelijk zegt iemand het!’ haal ik dat in de volgende zin onderuit.

Ik lach ook met mezelf, want we zijn allemáál full of shit.”

Deze Try-Outs beloven alvast een stevig voorsmaakje te worden van hoe het er in z’n nieuwe theatershow aan toe zal gaan.

4c55a919-d0a9-4349-8d0e-e190a86cc68d

Johan Verminnen

23 april 20 u

Johan Verminnen staat 50 jaar op het podium en is een boegbeeld van het Nederlandstalig chanson. Hij heeft een rijkgevuld repertoire vol klassiekers en pakkende parels. Van ‘Laat me nu toch niet alleen’‘Brussel’‘Mooie Dagen’‘Ik wil de wereld zien’‘Rue des Bouchers’‘Zingen tot morgenvroeg’, enz… tot prachtnummers van voorvaders à Jacques Brel en anderen. Een concert van Johan Verminnen is uitermate attractief voor fijnproevers en stille genieters.

 

 

 

 

Alex Agnew

13 mei 20u

“Comedy moet schuren. Heilige huisjes omver trappen. Ik ben een mindfucker.

Als mensen denken ‘Ja, eindelijk zegt iemand het!’ haal ik dat in de volgende zin onderuit.

Ik lach ook met mezelf, want we zijn allemáál full of shit.”

Deze Try-Outs beloven alvast een stevig voorsmaakje te worden van hoe het er in z’n nieuwe theatershow aan toe zal gaan.

Nicky Langley

12 juni 14u30

Een muzikale theatermonoloog door Nicky Langley.

Waargebeurde verhalen over mystieke figuren en plaatsen in Vlaanderen anno 2022. Gezongen nummers begeleid door pianist Dirk Van Der Linden.

‘Maria Maria’ van Raymond Van het Groenewoud.  ‘Hemels’ Isabelle A. ‘Ik zie de hemel’ Clouseau. Het Wonder’ Paul De Leeuw.

 

 

Zomerbar
Mathieu & Guillaume

30 juni 20u

“Waar waren we?” Met deze woorden pikken Mathieu & Guillaume de draad weer op met een nieuwe voorstelling en een nieuw album. De formule blijft: eerlijke songs over persoonlijke verhalen, al is er wel heel wat veranderd de afgelopen jaren in het leven van de broers. Ze vochten met hun demonen, werden beide vader, kozen voor de vlucht vooruit naast het podium, maar zoeken nu opnieuw de weg naar hun publiek.

 

 

 

 

Toonmoment

8 juli 19u

Het toonmoment van het eerste muziektheater/musical- kamp.  40 jongeren geven het beste van zichzelf na een weekje ondergedompeld te zijn in de wereld van theater en muziek.  

 

CULTURE MATTERS

 

 

 

 

Zomerbar
Kama & Herr Seele

14 juli 20u

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk.

 ‘The Return of the Comeback’ belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

Zomerbar
Pieter en Tine Embrechts

11 augustus 20u

Broer en zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar terug verandering in…

 

Toonmoment

19 augustus 19u

Het toonmoment van het tweede muziektheater/musical- kamp.  40 jongeren geven het beste van zichzelf na een weekje ondergedompeld te zijn in de wereld van theater en muziek.  

 

CULTURE MATTERS

 

 

Zomerbar /jaarmarkt

21 augustus 14u30

Garry Hagger : De sympathiekste stem van Vlaanderen zorgt voor ‘de mooiste momenten’ op uw podium. Het publiek is het er massaal over eens: Garry Hagger heeft één van de meest indrukwekkende stemmen van Vlaanderen. De zanger staat altijd garant voor een goede portie ambiance met hits als ‘ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘het allermooiste’ en ‘als de zon verschijnt, enz…

 

 

 

Zomerbar

25 augustus 20u

Sinds 2,5 jaar zit Jean Bosco Safari in een creatief singer-songwriter proces wat resulteert in meer dan 20 nieuwe songs.
En hij blijft verder songwriten, zoals hij zelf zegt, 
“ik ben klaar om vanaf nu tot aan het einde van mijn dagen songs uit te brengen”.

 

 

 

 

Jan Van Looveren

23 september 20u 

Try out : 

 

Loslaten is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Herkenbare verhalen van en voor mensen die ook met hetzelfde worstelen.

Ik ben 50 Jaar en het wordt tijd dat ik de komende 50 jaar de controle stap voor stap laat vieren.

Pieter Verelst

29 oktober 20u

Jong en aanstormend cabarettalent Pieter Verelst mag zichzelf sinds eind 2016 de winnaar noemen van het Camerettenfestival en trok daarna ook mee met die finalistentournee. Eerder viel hij al in de prijzen (jury én persoonlijkheidsprijs) op het Groninger Studenten Cabaretfestival. Onze Noorderburen erkenden dus al meermaals zijn overweldigend talent en met zijn heel eigen energieke en originele stijl plant hij ook Vlaanderen helemaal in te palmen.

Kamal Kharmach

13 november 20u

Kamal Kharmach is een van de rijzende sterren van de stand-upcomedy. En dat rijzen zou nog een pak makkelijker moeten gaan nu hij in één jaar tijd zomaar eventjes 120 kilogram is vermagerd. “Als ik daar maar niet meer applaus voor krijg dan voor mijn grappen”, liet hij optekenen tijdens zijn passage in De Slimste Mens ter Wereld.

Wat hij komt brengen weet binnenkort 🙂

Eric Van Neygen

25 september 14u30

Eerlijk.

Dat is het woord dat het beste past bij Erik Van Neygen.

Zowel bij de artiest Erik Van Neygen als bij de mens.

Erik is 70 geworden. Het moment voor de solo-theatertournee OVER 7 BRUGGEN.

Een ontroerende en betoverende voorstelling met dochter Maartje Van Neygen als sidekick.

Veerle Malschaert

10 december 20u

Veerle Malschaert volgt, net als Pippi Langkous, haar eigen parcours en laat zich als artiest niet in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kan omschrijven als troostende en openhartige comedy, een genre waar Veerle Malschaert als comédienne ondertussen gerust haar patent op mag nemen. 

‘Je suis Pippi’, zeker in barre tijden, de beste therapie! 

Denis Clement Quintet

26 november 20u

DCQ serveert een smaakvolle muzikale cocktail in verschillende stijlen met een mix aan ingrediënten : Swing, Bebop, Latin, Ballads, Chanson, e.a.  Voeg daar een melodieuze zangstem en meeslepende improvisaties door piano, sax, klarinet en gitaar aan toe, met als bindmiddel een stuwende bas en u heeft een perfect DCQ-recept.  

Denis Clement, Danny Verleyen, Christel Denoyel, Jan Peeters,  Jos Vermeulen