Meteen naar de inhoud

Vergaderzaal huren in Hamme

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Wilt u een vergaderzaal huren in Hamme, nabij Dendermonde? Dan zit op de goede plek in de Rotahoeve. Frank Van Erum kocht samen met zijn vrouw deze geklasseerde hoeve en bouwde een van de stallen om tot een theater met 120 zitplaatsen. Maar ook bedrijven kunnen er terecht voor het huren van een vergaderruimte of een zaal om een bedrijfsfeest te laten doorgaan. Verder kunnen kinderen er terecht voor musical- en theaterkampen.

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Een unieke vergaderzaal huren in de omgeving van Hamme

Als u kiest om een vergaderzaal te huren in de Rotahoeve in Hamme, dan krijgt u een unieke ruimte waar u uw vergadering, training of brainstormsessie efficiënt kunt laten verlopen. Vergaderen in dé theaterzaal van Hamme en omstreken werkt bovendien bijzonder inspirerend. De vergaderruimte die u kunt huren in de Rotahoeve in Hamme is uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals een uitstekende wifiverbinding. De ruimtes in de Rotahoeve lenen zich ook uitstekend voor de organisatie een bedrijfsfeest.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Wie kan er nog terecht in onze ruimtes?

In de Rotahoeve in Hamme kunt u niet alleen terecht om een vergaderzaal te huren, maar ook kinderen kunnen zijn er welkom om ondergedompeld te worden in de theaterwereld. Wij organiseren namelijk ook musical- en theaterkampen voor kinderen en jongeren tussen acht en zestien jaar. Logischerwijs verwelkomen wij u er ook graag voor theatervoorstellingen, muziekoptredens en comedyvoorstellingen.

Huur uw vergaderruimte in Hamme vandaag nog

Wilt u een vergaderzaal huren in de Rotahoeve in Hamme? Of heeft u vragen over het huren van een vergaderruimte op deze locatie in Hamme? Neem dan zeker contact op met ons via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected]. Als u tickets wenst te boeken voor een theatervoorstelling, een muziekoptreden of een comedyvoorstelling, dan kunt u dat rechtstreeks via onze website doen.

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters