Meteen naar de inhoud

Theatervoorstelling in Hamme

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Wilt u een theatervoorstelling bijwonen in Hamme, nabij Dendermonde? Maak dan kennis met de Rotahoeve. In deze omgebouwde stal vinden allerlei soorten culturele optredens plaats: van muziekoptredens tot comedyshows en van theatervoorstellingen tot cabaretieroptredens. Bekijk de programmatie van dit jaar om te ontdekken welke optredens u niet wilt missen.

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Een theatervoorstelling in een originele zaal in Hamme

Frank Van Erum en zijn vrouw besloten om een deel van een geklasseerde hoeve om te bouwen tot een unieke theaterzaal. Sindsdien komen bezoekers langs in de zaal in Hamme om te genieten van hun uitgekozen theatervoorstelling. Maar ook comedyshows en muziekoptredens vinden er plaats. Bovendien stellen ze de hoeve ook tot uw beschikking als evenementenlocatie voor een bedrijfsfeest bijvoorbeeld.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Bestel uw tickets vandaag nog

Ontdek verder op onze website alle voorstellingen die zullen plaatsvinden in onze zaal. Wilt u een bepaalde theatervoorstelling bijwonen in de Rotahoeve in Hamme en zit u nog met vragen? Of heeft u interesse om er een bedrijfsfeest te organiseren? Neem dan contact op met ons team van medewerkers via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected]. Wij helpen u met alle plezier verder en hopen dat u snel kunt genieten van een culturele avond. Tot binnenkort!

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters