Meteen naar de inhoud

Muziekoptredens in Hamme

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Wilt u graag muziekoptredens bijwonen in de omgeving van Hamme? Dan kunt u altijd in de Rotahoeve terecht. In deze theaterzaal geniet u van comedyshows, muziekoptredens en theatervoorstellingen van gerenommeerde artiesten. Maar ook lokaal talent treedt er op. Na elke voorstelling wordt u nog een hapje aangeboden.

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Muziekoptredens bijwonen in een rustieke theaterzaal in Hamme

In onze theaterzaal in Hamme, in de buurt van Dendermonde, vinden de meest uiteenlopende muziekoptredens plaats, van jazz tot schlager en van pop tot dance. Ook de artiesten die bij ons langskomen zijn zeer gevarieerd. Zowel bekende als minder bekende gezichten passeren er de revue. Verder verwelkomen wij u ook graag als u een theatervoorstelling wilt bijwonen of cabaretieroptreden wilt zien.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Ontdek onze programmatie

In onze online brochure leest u meer over de artiesten die langskomen en de muziekoptredens die gaan plaatsvinden in onze theaterzaal in Hamme. Heeft u vragen over bepaalde voorstellingen, zoals een van onze cabaretieroptredens? Neem dan contact op met ons via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected]. Wij beantwoorden uw vragen met plezier en kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen in onze zaal. Tot slot geven wij nog mee dat wij onze zaal ook verhuren als evenementenlocatie voor een bedrijfsfeest bijvoorbeeld.

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters