Meteen naar de inhoud

Musicalkamp

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Een onvergetelijk musicalkamp beleeft uw kind in de Rotahoeve in Hamme, nabij Dendermonde. Via een zomerkamp vol musical in onze hoeve in Hamme willen wij kinderen en jongeren laten proeven van de theaterwereld. Mijn vrouw en ik, Frank Van Erum, kochten de geklasseerde hoeve en maakten van een van de stallen een theaterzaal met plaats voor 120 bezoekers. Op het podium passeren er jaarlijks verschillende bekende en lokale talenten die er het beste van zichzelf geven. 

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Een musicalkamp voor kinderen en jongeren

Droomt uw kind ervan om een zomerkamp vol musical te beleven in de buurt van Hamme? Dan kunt u terecht in onze theaterzaal. Alle kinderen en jongeren tussen de acht en zestien jaar oud kunnen zich inschrijven voor een musicalkamp in de Rotahoeve. Tijdens deze vijfdaagse krijgt u of uw kind les van professionele lesgevers én er komen tal van BV’s op bezoek die u of uw kind tips en tricks leren. Verder zorgen we voor voor- en na-opvang tijdens het theaterkamp. Ikzelf, Frank Van Erum, kijk er als acteur alvast naar uit om u of uw kind te verwelkomen in onze zaal waar u of uw kind de kneepjes van het vak kan leren tijdens een geweldig musicalkamp.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Schrijf u of uw kind in voor een zomerkamp vol musical in regio Hamme

Via de website van Culture Matters kunt u uw kind inschrijven voor een musicalkamp. Heeft u vragen over een zomerkamp vol musical in onze zaal in Hamme? Of wilt u meer weten over de muziekoptredens, theater- en comedyvoorstellingen die plaatsvinden in onze theaterzaal? Neem dan contact op met ons via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected].

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters