Meteen naar de inhoud

Frank Van Erum

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Frank Van Erum is niet alleen een acteur, een zanger en een presentator, hij bouwde namelijk samen met zijn vrouw ook een stal van een geklasseerde hoeve om tot een theaterzaal, genaamd de Rotahoeve. Daar treden zowel bekende gezichten als lokale talenten op en er kunnen tot 120 bezoekers ontvangen worden. De omgebouwde stal is ook geschikt voor bedrijfsevenementen en theaterkampen.

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

De theaterzaal van Frank Van Erum

Theaterzaal de Rotahoeve ligt in Hamme, nabij Dendermonde. Frank Van Erum en zijn vrouw opende de evenementenlocatie een aantal jaren geleden. Vandaag kunt u er terecht voor verscheidene optredens. Denk daarbij aan cabaretieroptredens, theatervoorstellingen en muziekoptredens. Verder willen wij kinderen en jongeren de kans geven om te proeven van de theaterwereld via musical- en theaterkampen. Ook bedrijven die een bedrijfsfeest willen organiseren op een unieke locatie of een vergadering op locatie willen laten doorgaan, kunnen terecht in de Rotahoeve.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Ontdek de mogelijkheden van deze hoeve

Heeft u vragen over de mogelijkheden die de hoeve van Frank Van Erum biedt? Of heeft u hulp nodig bij het online boeken van tickets voor een theatervoorstelling? Neem dan contact op met ons via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected]. Wij helpen u graag verder en kijken er alvast naar uit om u te ontvangen in onze zaal.

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters