Meteen naar de inhoud

Een evenementenlocatie in Hamme

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in de omgeving van Hamme, nabij Dendermonde? Maak dan kennis met de Rotahoeve. Een van de stallen van deze geklasseerde hoeve bouwden mijn vrouw en ik, Frank Van Erum, om tot authentieke theaterzaal waarin wij 120 bezoekers kunnen ontvangen. Jaarlijks vinden er voorstellingen plaats van bekende en lokale talenten. Verder zijn bedrijven er welkom om een bedrijfsfeest te organiseren en geven wij er kinder- en jongerenkampen.

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Een authentieke evenementenlocatie huren in Hamme

In theaterzaal de Rotahoeve in Hamme kunt u terecht voor verschillende gelegenheden. Zo verhuren we de evenementenlocatie aan bedrijven die er een bedrijfsfeest willen organiseren of er een vergadering willen laten doorgaan. Logischerwijs vinden er ook allerlei voorstellingen plaats, waaronder comedyvoorstellingen en muziekoptredens. Verder organiseren we er theaterkampen voor kinderen en jongeren die willen proeven van de theaterwereld.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u onze evenementenlocatie in Hamme huren voor een bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? Of heeft u hulp nodig bij het boeken van tickets voor een bepaalde theatervoorstelling? Neem dan contact op met ons team via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected]. Wij helpen u met alle plezier verder. Bekijk alvast onze online brochure om het overzicht van onze voorstellingen te raadplegen.

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters