Meteen naar de inhoud

Comedy van de bovenste plank tijdens een voorstelling in Hamme

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Alle fans van comedy zijn altijd welkom voor een voorstelling van comedytoppers, zoals Alex Agnew en Kamal Kharmach, in de Rotahoeve in Hamme, nabij Dendermonde. Oprichters Frank Van Erum en zijn vrouw bouwden een van de stallen in Hamme om tot een gezellige plaats waar u kunt genieten van comedyoptredens, muziekoptredens en theatervoorstellingen. In de Rotahoeve is bovendien plaats voor 120 bezoekers. Kies dus uw favoriete comedyshow, nodig vrienden of familie uit en kom langs in ons rustiek theater in Hamme. We ontvangen u er met open armen.  

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Geniet van comedy tijdens een voorstelling in dé uniekste theaterzaal van Hamme en omstreken

Frank Van Erum kent u ongetwijfeld van zijn televisiewerk in de reeks Thuis, maar zijn liefde voor acteren en muziek is zo groot dat hij een theatergezelschap oprichtte, genaamd O’ kontreir. Bovendien verhuisde hij met zijn familie naar een geklasseerde hoeve, waarbij een van de stallen omgebouwd werd tot een unieke theaterzaal, genaamd de Rotahoeve. Sinds de opening van deze zaal in Hamme kunt u er terecht voor muziekoptredens, comedyoptredens en andere theatervoorstellingen. Heeft u bijvoorbeeld interesse om een voorstelling bij te wonen, in deze zaal in Hamme, waarbij u geniet van comedy van de bovenste plank? Ontdek dan in onze brochure welke comedytoppers dit jaar langskomen in de Rotahoeve in Hamme en geniet snel van uw favoriete comedyshow.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Andere evenementen

Onze unieke theaterzaal in Hamme staat niet alleen tot uw beschikking voor comedyoptredens of andere shows, maar ook als u een bedrijfsfeest wilt organiseren of een vergaderzaal wilt huren, kunt u bij ons terecht. Verder organiseren we er musical -en theaterkampen voor kinderen.

Boek snel uw tickets voor uw favoriete comedyoptredens in onze zaal in Hamme

Via onze website kunt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid tickets boeken voor de comedyshow die u wilt bijwonen in onze theaterzaal in Hamme. Welke voorstelling u ook verkiest, u zal sowieso een avondje kunnen genieten van hoogstaande comedy in onze zaal in Hamme. Heeft u vragen over het verloop van een optreden of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw tickets? Neem dan gerust contact op met ons via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected]. Wij antwoorden snel, zodat u binnenkort kunt genieten van uw gewenste comedyshow in onze zaal in Hamme.

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters