Meteen naar de inhoud

Cabaretieroptredens in Hamme

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Wilt u cabaretieroptredens bijwonen in de buurt van Hamme, nabij Dendermonde? Ontdek dan zeker de programmatie van de Rotahoeve eens. In onze theaterzaal kunt u terecht voor culturele voorstellingen, zoals theatervoorstellingen, muziekoptredens en comedyshows. Ook bedrijven kunnen aankloppen bij ons om de ruimtes te huren voor bedrijfsfeesten of vergaderingen.

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Cabaretieroptredens van lokale talenten én bekende gezichten in onze zaal in Hamme

In onze theaterzaal in Hamme vinden cabaretieroptredens plaats van zowel lokale talenten als bekende gezichten. Weet u niet meteen of zo een optreden iets voor u is? Als u fan bent van comedy, houdt van muziek, poëzie en theater, dan mag u er zeker van zijn dat u een geweldige avond tegemoet gaat. Na elke theatervoorstelling bieden wij u een klein hapje aan. Verder geven wij u nog mee dat wij ook kinderen willen laten proeven van cultuur door het organiseren van onder andere musicalkampen.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Reserveer uw plaats vandaag nog

Bekijk onze online brochure om te ontdekken welke cabaretieroptredens er plaatsvinden in onze theaterzaal in Hamme. Heeft u hulp nodig bij het aankopen van uw tickets of wilt u onze ruimte huren als evenementenlocatie voor een bedrijfsfeest bijvoorbeeld? Neem dan contact op met ons via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected].

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters