Een bedrijfsfeest op een unieke locatie in Hamme

✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Als u een bedrijfsfeest wilt organiseren op een unieke locatie in Hamme, dan zit u goed bij ons. De Rotahoeve is een theaterzaal waar voornamelijk theatervoorstellingen, muziekoptredens en comedyshows worden gegeven. Verder kunnen kinderen er terecht voor musical- of theaterkampen én bedrijven kunnen de zaal huren voor een bedrijfsfeest bijvoorbeeld.

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Een bedrijfsfeest organiseren op een prachtige locatie in Hamme

De Rotahoeve, uw theaterzaal in de buurt van Hamme, nabij Dendermonde, geeft bedrijven de mogelijkheid om de ruimtes te huren. Uw bedrijfsfeest organiseren in deze omgebouwde stal in Hamme, is de perfecte locatie voor een geweldige middag of avond. Ook als u een vergaderzaal zoekt, kunt u gebruikmaken van onze ruimtes. De Rotahoeve is met andere woorden de ideale evenementenlocatie voor ontspannende culturele avonden en onvergetelijke bedrijfsfeesten.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Neem contact op met ons voor meer informatie

Heeft u interesse om uw bedrijfsfeest op onze unieke locatie in Hamme te organiseren? Neem dan contact op met ons team via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres info@rotahoeve.be. Wij koppelen snel terug naar u, zodat u verder kunt plannen. Wilt u meer weten over de theatervoorstellingen en comedyoptredens die er plaatsvinden? Bekijk dan ons overzicht met voorstellingen. Wij verwelkomen u alvast met open armen.

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters