Meteen naar de inhoud

Theaterkamp in Hamme

[rank_math_breadcrumb]
✅ Authentieke locatie
✅ Een hapje na elke voorstelling
✅ Bekende gezichten én lokale talenten

Wilt u of uw kind op theaterkamp gaan in de omgeving van Hamme, nabij Dendermonde? Dan bent u welkom in de Rotahoeve. Een van de stallen van deze geklasseerde hoeve werd omgebouwd tot een unieke theaterzaal. In eerste plaats dient de zaal voor voorstellingen van bekende en lokale talenten. Maar daarnaast worden de ruimtes ook gebruikt voor kinder- en jongerenkampen én voor bedrijfsevenementen.

Evenementen bekijken?

Bekijk nu de brochure voor alle evenementen van het huidige kalenderjaar!

Bekijk brochure

Op theaterkamp gaan in de omgeving van Hamme

De Rotahoeve is dé perfecte locatie om op musical– en theaterkamp te gaan in de omgeving van Hamme. In onze theaterzaal leert uw kind de wondere wereld van het theater en de musical kennen. Tijdens deze vijfdaagse ontmoet uw kind bovendien verschillende BV’s die met veel passie meer komen vertellen over hun ervaringen. Samen maken we de dromen of van uw kind waar door uw kind te laten schitteren in een zelfgemaakte theatervoorstelling.

Rotahoeve zitten binnen locatie

Geef u of uw kind op voor een onvergetelijk theaterkamp

Surf naar de website van Culture Matters om uw kind in te schrijven voor een onvergetelijk theaterkamp in de Rotahoeve in Hamme. U vindt er meteen ook meer praktische informatie terug. Wilt u zelf naar een cabaretieroptreden, een comedyvoorstelling of een muziekoptreden komen kijken? Boek dan uw tickets verder op onze website. Bij vragen neemt u contact op met ons via het nummer 0495/504342 of via het e-mailadres [email protected].

Bekijk ook: Frank Van Erum | Culture Matters